معرفی 40 تا از بهترین رستوران های شیراز خوشمزه ترین غذای شیراز را کجا بخوریم؟- اسنپ روم
انتشار: اردیبهشت 31، 1400
بروزرسانی: 16 آذر 1404

معرفی 40 تا از بهترین رستوران های شیراز خوشمزه ترین غذای شیراز را کجا بخوریم؟- اسنپ روم

معرفی 40 تا از بهترین رستوران های شیراز خوشمزه ترین غذای شیراز را کجا بخوریم؟- اسنپ روم

یخنی لوبیا را باید با نان (مخصوصا سنگک) و سبزی خوردن سرو کنید. همان طور که مشاهده می شود، غذاهای محلی متنوعی در شهرهای مختلف ایران وجود دارد که هر کدام روش طبخ و طعم خاص خود را دارند. ناگفته نماند که هر کدام از غذاهای نام برده شده برای شهرها، ممکن است در شهر دیگرینیز تهیه شود، اما روش طبخ متفاوتی دارد. پیشنهاد ما به شما این است که به هر نقطه از ایران که سفر می کنید، غذاهای محلی آن ها را حتما امتحان کنید. ادویه ها، سبزی های معطر و ترکیباتی که برای تهیه هر کدام از این غذاها به کار می رود را به سختی می توان در نوع غیرمحلی آن پیدا کرد. بنابراین اگر فرصت تجربه خوردن غذاهای محلی و خوشمزه را دارید، از آن استفاده کنید.

  • این غذای محلی خوشمزه که از ترکیب عدس، زیره سبز، اسفناج، پیاز و ادویه های مختلف و متداول درست می شود، بسیار مقوی و سرشار از آهن و فیبر است و برای افراد مبتلا به کم خونی بسیار توصیه می شود.
  • سپس گوجه، خیار، سبزی و غیره را خرد کرده و با هم مخلوط کنید و پنیر را هم له کرده و داخل مخلوط خود بریزید و پیاز و روغن پیاز را هم به آنها اضافه کنید.
  • مردم لرستان وابسته شرایط محیطی، محصولات کشاورزی، وضعیت دامداری خود دارای غذاهای متنوع و خوشمزه ای هستند که برخی از آن ها از خواص دارویی نیز برخورد هستند.
  • یکی دیگر از آش های خوش عطر و طعم استان کردستان آش دوخین یا همان آش گزنه است که با وجود گیاهان کوهستانی این آش بسیار خوشمزه و مفید است.
  • از سبزیجات مختلف می توان برای تهیه سالاد استفاده کرد و سالادها مان ...

سپس آب آن را خالی کنید و در یک قابلمه آب جوش بریزید تا برنج روی حرارت متوسط رو به زیاد برای هفت تا ۱۰ دقیقه بپزد و مغز دانه های آن نرم شود. پیاز دوم را نگینی خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه بریزید تا کمی تفت بخورد. سپس زردچوبه و نمک را به آن بیفزایید و مواد را خوب با هم تفت دهید تا بوی ادویه بلند شود. گردوهای خیس خورده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دادن را برای یک تا دو دقیقه ادامه دهید.

یخنی نخود (آبگوشت شیرازی)

با خواندن این مقاله تا به اینجا، حتماً متوجه شده اید که مهم ترین نکته برای خوشمزه شدن کباب، مزه دار شدن مواد اولیه آن است. برای جدا کردن این کباب از سیخ از نان استفاده نکنید، چون خشک می شود. کباب سلطانی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که بین مردم ایران و قفقاز به عنوان غذای مشترک شناخته می شود. بخواهیم توضیح مختصر در مورد این کباب بدهیم باید بگوییم که کباب سلطانی به عنوان کباب شاهپسند معروف بوده است. برای خوردن یک دنده کباب خوشمزه و اصل باید به کرمانشاه سفر کنیم. جاذبه های گردشگری و بناهای تاریخی کرمانشاه گردشگران زیادی را به خود جذب می کند.

بهترین غذای محلی مریوان

چاخوخبیلی با مرغ، گوجه فرنگی، سیر، پیاز و سبزی تازه تهیه می شود و غذایی مقوی و لذیذ است. این غذا در واقع نوعی خورشت است که آن را هم با نان و هم با برنج سرو می کنند، اما دیگر از گوشت قرقاول خبری نیست و جای آن را گوشت مرغ گرفته است. آجاپسندلی هم از آن دسته غذاهای گرجستان است که در سفره ایرانی مشابه و هم سان دارد و طعمی نزدیک به یتیمچه، غذای سنتی ما دارد. ترکیبی از گوجه فرنگی، بادمجان، سیب زمینی، پیاز، فلفل دلمه و فلفل سبز با سیر و ادویه و گشنیز، این غذای گرجی خوشمزه را می سازد. در این سفر از رهی نو قصد داریم گشتی در خطه سرسبز مازندران بزنیم و سر سفره مردم خونگرم این شهر بنشینیم. تنوع غذایی که در این استان از ایران پیش رو داریم به حدی است که نمی توان تنها در یک سفر یک هفته ای تمام غذاهای این شهر را امتحان کرد.

سفر به گرجستان با تور

آماده سازی این غذا نهایتا ۳۰ دقیقه زمان برای حاضر شدن نیاز دارد و به همین دلیل در دسته غذاهای حاضری قرار می گیرد. هر چقدر میزان گوشت بیشتری برای تهیه حلیم بادمجان استفاده کنید خصوصا گوشت گردن، حلیم بادمجان تان بیشتر کش می آید و خوشمزه تر خواهد بود. در این بخش لیستی از انواع غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی و تبریز را برایتان قرار دادیم تا راحت تر در دسترس شما عزیزان باشد. شما می توانید این غذاهای محلی را که جزئی از اصلی ترین و محبوب ترین غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی است را در منزل بصورت کاملا سنتی تهیه و طبخ نمایید. انواع غذاهای محلی آذربایجانی را بصورت کاملا حرفه ای برایتان قرار دادیم.