غذاهای محلی گیلان؛ لیست کامل غذاهای اصیل گیلانی
انتشار: تیر 30، 1400
بروزرسانی: 19 آذر 1404

غذاهای محلی گیلان؛ لیست کامل غذاهای اصیل گیلانی

غذاهای محلی گیلان؛ لیست کامل غذاهای اصیل گیلانی

قیمت غذا در کیش به طور کلی نسبت به دیگر مناطق چند درصدی گران تر است اما با توجه به رستوران و محلی که غذا میل می کنید نیز ممکن است قیمت متغیر باشد. قیمه نخود یزدی قیمه ای می باشد که با تمام قیمت های دیگر فرق می کند و کمتر گردشگری می باشد که به یزد سفر کرده و این شهر تاریخی را دیده باشد و طعم مزه این غذا را نچشیده باشد. زیرا همچون آش کدو یزدی،  نمونه های دیگری از این آش در رستوران هایی بزرگ، اروپایی سرو میگردد.

  • این غذا یک غذای معروف اصفهانی است که عضو ثابت مهمانی ها است.
  • خرچو از غذاهای محلی گرجستان است که در تهیه اش از ادویه ملی این کشور استفاده می شود.
  • این غذای محلی از ترکیب شکر، برنج، خلال پسته، خلال بادام، خلال پوست نارنگی و زعفران تهیه شده و اغلب همراه خورش قیمه سرو می شود.
  • اگر قورمه سبزی از غذاهای موردعلاقه تان است؛ بی تردید در سفر به کیش قلیه میگو را نیز باید امتحان کنید.
  • سپس رب گوجه فرنگی، شنبلیله، هل و آبغوره را به پیاز داغ بیفزایید و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید تا سس کوفته آماده شود.

منوی رستوران بهشت هیرکان گرگان بسیار متنوع و حرفه ای است، به طوری که انواع غذاهای اصیل ایرانی مانند کباب و همچنین انواع فست فود مانند پیتزا و ساندویچ در آن سرو می شود. این باعث شده افراد مختلف با هر ذائقه ای از غذاهای این رستوران استقبال کنند. چایخانه و کافی شاپ این رستوران به علاوه فضای بکر و سرسبز از امتیازات آن محسوب می شوند. اگر دوست دارید غذا خوردن در کنار ساحل را تجربه کنید، رستوران میرداماد چالوس گزینه خوبی برای شما خواهد بود.

حلیم شیر از بهترین غذاهای اصفهان

آلو بخارا را به قابلمه اضافه کنید و در حد دو دقیقه تفت دهید تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه زعفران دم کرده را به همراه دو پیمانه آب، شکر و آب لیمو ترش اضافه کنید و اجازه دهید تا سس روی حرارت ملایم غلیظ شود. آن ها برای قورمه کردن گوشت، بزغاله را در اواسط پاییز ذبح می کردند و سپس پوست آن را به صورت خیکی می کندند تا از آن مشک درست کنند. لاشه بز در ادامه تمیز شده و از جایی مانند سقف راهرو یا دالان آویزان می شد تا برای یک شب به اصلاح لاشه ببندد. سپس قبل از طلوع آفتاب، لاشه را به اندازه قیمه ای درمی آوردند.

بهترین غذاهای ایرانی و غذاهای استان بوشهر

بت ماش، غذایی رقیق است که در هنگام بارش باران آن را داغ داغ می خورند. اگر به این سبک غذاهای جنوبی هندی علاقمندید، سری به مطلب «معدن غذاهای هندی و پاکستانی در ایران» بزنید. این غذا از آرد نخود خام، تره، پودر چیلی، ادویه، جوش شیرینی و آب تهیه می شود و ریشه هندی دارد. اصلاً تندی این غذا یادآوری می کند که این غذا ریشه در جنوب کشور داشته یا از کشور هند الهام گرفته شده است.

در تهیه آش دوغ از موادی مانند نخود، لوبیا قرمز، عدس، برنج، سبزی آش و پیاز داغ استفاده می شود و در آخر هنگام سرو از دوغ چکیده مخصوص قزوین استفاده می کنند. مواد اصلی این غذا را به، شکر، گوشت، پیاز، زعفران و ادویه تشکیل می دهند و وجود میوه ی به، طعم لذیذ و جالبی به این خورش داده است. این غذا ترکیبی از آبگوشت و قرمه سبزی است به این صورت که سبزی قورمه، سیب زمینی، لیموعمانی، پیاز داغ، لوبیا قرمز و تخم مرغ با هم ترکیب می شوند و این طعم متفاوت را شکل می دهند. بهترین راه برای تست کردن غذاهای محلی و خوشمزه گیلان، پرس و جو و پیدا کردن معروف ترین و بهترین رستوران های گیلان است. هریسه حلیم سنتی اعراب و بومی های کیش است و برای پخت آن از گندم و گوشت استفاده می شود.