بروزرسانی: 16 آذر 1404
طرز تهیه ی سمبوسه دستور ساده و گام به گام تهیه انواع سمبوسه
طرز تهیه ی سمبوسه دستور ساده و گام به گام تهیه انواع سمبوسه
حالا باید سیب زمینی ها پوره شده را اضافه کنید و مواد را کمی تفت دهید. گشنیز و جعفری را پاک کنید و ساطوری ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در انتها باید ادویه ها را به همراه نمک اضافه کنید و کمی تفت دهید. وقتی پیاز ها سبک شد سیب زمینی را به همراه نمک و فلفل و زرد چوبه را داخل ماهیتابه بریزید و با هم مخلوط کنید. کمی که مواد را با هم مخلوط کردید و تفت دادید، نصف جعفری خورد شده را به آن ها اضافه کنید.
- نان ها را حتی میتوانید به شکل قیف درآورید و بعد داخل آن را با مواد پر کنید.
- در ادامه طرز تهیه انواع سمبوسه را به شما آموزش می دهیم.
- برای شروع سیرها و پیاز ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن داخل یک تابه می ریزیم.
- در صورتی که دوست دارید سمبوسه بزرگتر باشد، می توانید عرض آن را بزرگتر انتخاب کنید.
پس با اسنپ فود همراه باشید تا با هم، روش های مختلف طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی را مرور کنیم. سمبوسه یکی از فست فود های خوشمزه و پرطرفدار است که اصالت آن به جنوب ایران باز می گردد. سمبوسه ترکیبی از مواد میانی مختلف که به عنوان مغزی داخل نان نازک است که به شکل مثلثی پیچیده می شود. سمبوسه انواع مختلفی دارد که داخل آن با مواد گوشتی یا سبزیجاتی پر شده و در کنار سس های مختلف سرو می شود.
سمبوسه و طرز تهیه “سمبوسه” خوشمزه و نکات مثلتی کردن آن
های بای نام یکی از بیسکویت های پرطرفدار و خوشمزه ای است که در تمام فروشگاه ها و سوپرمارکت های محله ها پیدا می شود. بیسکویت های بای دارای طعم شیرین حاوی کاکائو است که ظاهر آن به صورت دورنگ کرم و قهوه ای است. مطمین باشید با این روش چیزی فراموش نخواهد شد و همه چیز دقیقا همان چیزی خواهد بود که می بایست انجام گیرد. مرکز آموزش آنلاین آشپزی 1TouchFood همیشه بهترین آموزش ها را برایتان قرار داده و شما را در زمینه آموزش آشپزی یاری خواهد کرد. حالا مواد را از روی حرارت برداشته وجعفری را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی
شما می توانید این سمبوسه را با مرغ یا بدون مرغ با نان لواش یا خمیر پیراشکی آن را تهیه کنید. شما می توانید سمبوسه سیب زمینی را با فر و بدون فر داخل روغن سرخ کنید. شما می توانید از خمیر یوفکا حتی برای تهیه این سمبوسه استفاده کنید.
چیکن کوردن بلو غذایی آمریکایی
پس از اینکه کار پیچاندن سمبوسه ها به پایان رسید، یک ظرف گود مثل شیر داغ کن روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن می ریزیم که سمبوسه ها در روغن شناور باشد. نکته مهم در این مرحله این است که حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید، تا سمبوسه ها بعد از سرخ کردن ترد تر شوند و روغن کمتری جذب کنند. برای اینکه سمبوسه سیب زمینی وا نرود در قسمت آخر تا کردن از آب یا تخم مرغ استفاده کنید .تا نان به هم بچسبد. پس از سرخ شدن سیب زمینی ها، آن ها را از داخل روغن خارج کنید و پیاز ها را درون ماهیتابه بریزید. یک لیوان آب و کمی نمک روی سیب زمینی ها بریزید و قابلمه را روی اجاق بگذارید تا سیب زمینی ها به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزند.