بروزرسانی: 16 آذر 1404
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود
حالا خمیر را در یک نایلون گذاشته و 15 دقیقه در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کرده و حجیم تر شود. اگر با کالری بالا مشکل ندارید می توانی به سمبوسه خود پنیر نیز اضافه کنید. به سلیقه خود می توانید از انواع پنیر های رنده شده و ورقه ای در سمبوسه استفاده کنید. زمانی که مواد را در نان قرار دادید مقداری پنیر هم می توانید روی مواد سمبوسه قرار دهید.
- سپس مقداری آب به لبه های نان بزنید تا کاملا به هم بچسبند و سمبوبه باز نشود.
- در این مقاله من تلاش کردم تا طرز تهیه ی سمبوسه ی معمولی و سمبوسه ی پیتزایی را توضیح بدهم همچنین طرز پیچیدن سمبوسه و درست کردن خمیر سمبوسه را هم بیان کردم.
- روغن را در حرارت گرم کنید و سمبوسه را داخل آن بگذارید تا سرخ شود.
- به همین جهت می توانید سمبوسه را با سبزیجات مختلفی نظیر قارچ، هویج، ذرت، نخود فرنگی یا اسفناج درست کنید تا یک سمبوسه سبزیجات خوشمزه داشته باشید.
- سمبوسه مرغ هم نوع دیگری از سمبوبه است که به دلیل داشتن مرغ، یک غذای کامل محسوب می شود.
برای پیچیدن سمبوسه ابتدا باید نان لواش را برش بزنید. برای این کار نان را از طول و به شکل یک نوار باریک به عرض حدود 10 سانتی متر و طول بلند برش بزنید. در صورتی که دوست دارید سمبوسه بزرگتر باشد، می توانید عرض آن را بزرگتر انتخاب کنید.
کنایه تند به تیم رسانه ای رئیسی در آمریکا /ایران اینترنشنال نبود، چه کار می کردید؟
اشترودل گوشت و قارچ یکی از خوشمزه ترین غذاهای دسته فست فود است که با توجه به طعم دلچسبی که دارد بسیار محبوب است. اشترودل های خوشمزه نان رضوی که در مشهد تولید می شود دارای روش تهیه آسان اما خوشمزه ای است. ماهیتابه حاوی سیب زمینی و پیاز را مجددا روی حرارت قرار دهید. می توانید به جای گوشت چرخ کرده، از سوسیس خانگی نیز استفاده کنید.
نمونه هایی از تزیین سمبوسه
ما در دستور فوق، طرز تهیه سمبوسه کلاسیک را به شما آموزش دادیم. با این حال سمبوسه انواع مختلفی دارد و شما می توانید از هر ماده ای که دوست دارید در داخل سمبوسه استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه انواع سمبوسه را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه سمبوسه سیب زمینی با پنیر پیتزا
در ادامه نان های لواش را به صورت مستطیلی بلند به ۳ قسمت مساوی برش می زنیم، سپس روی سطح کار قرار می دهیم. برای پیچیدن مواد سمبوسه با نان لواش ابتدا نان ها را به صورت مستطیل هایی با ابعادی در حدود 12 در30 سانتی متر در بیاورید. همانطوری که نان ها ی مستطیلی را روبه روی خود به درازا پهن کرده اید به اندازه ی لازم از مواد سمبوسه درقسمت بالای نان ها بریزید. پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند، پوست شان را می گیریم و آنها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم. در ادامه باقیمانده جعفری را به کاسه اضافه کرده و با سیب زمینی ترکیب می کنیم.