طرز تهیه سمبوسه ساده به روش جنوبی با طعمی بی نظیر
انتشار: بهمن 05، 1399
بروزرسانی: 16 آذر 1404

طرز تهیه سمبوسه ساده به روش جنوبی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سمبوسه ساده به روش جنوبی با طعمی بی نظیر

نان های لواش را به صورت طولی به شکل مستطیل های 10 در 30 برش بزنید. در صورتی که بخواهید غذای سالم تر و کم کالری تری داشته باشید می توانید به جای سرخ کردن سمبوسه، آن ها را داخل فر بپزید. کمى رب گوجه، فلفل قرمز، کمى شکر و کمى سرکه را باهم مخلوط می کنیم. سمبوسه یکی از خوش طعم ترین و خوش مزه ترین غذاهایی است که مخصوص جنوب ایران می باشد.

  • وسط هر چهارگوش را یک یا دو قاشق مخلوط گوشت کوبیده ریخته و لایه های سمبوسه را طوری جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد.
  • توجه کنید که زمان پخت سمبوسه با نان لواش، کوتاه تر از زمان پخت سمبوسه با خمیر یوفکا یا خمیرهای خانگی است.
  • من از مخلوط آرد و آب که کمی هم آبکی باشه به عنوان چسب استفاده کردم.
  • در ادامه روی سینی را با سلفون بپوشانید و آن را در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند.
  • دستور سمبوسه سیب زمینی با پنیر کاملا مشابه دستور همین مقاله است.
  • اما چون مزه سمبوسه اصیل تند است، معمولا میزان فلفلی که استفاده می شود زیاد است.

حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شویم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یکی از غذاهای محبوب جنوبی سمبوسه است که انواع مختلفی مثل سمبوسه سیب زمینی، گوشت، مرغ و پیتزایی دارد. سمبوسه معمولا به عنوان یک غذای خیابانی ارزان در مکان های پرتردد فروخته می شود که تهیه آن در منزل هم کار نسبتا ساده ای است و مواد اولیه آن هم معمولا در دسترس است. سمبوسه غذایی بین المللی است که معولا همراه با سس فلفل سرو می شود. برای تهیه سمبوسه به نان لواش، سیب زمینی، سبزی معطر و ادویه نیاز دارید.

مرحله دوم

برای تهیه سمبوسه پیتزایی ابتدا؛ پیاز را ریز خرد یا رنده کنید و در تابه با مقداری زردچوبه و فلفل تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید. حرارت را کم کنید تا حدود 7-8 دقیقه گوشت حالت نیم پز پیدا کند و آب آن کشیده شود. قارچ و فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.

سمبوسه سیب زمینی و پیازچه

من از مخلوط آرد و آب که کمی هم آبکی باشه به عنوان چسب استفاده کردم. اینطوری تا وقتی که بپزه آبی که همراهش ریخته بودیم هم خشک میشه و سیب زمینی حالت پفکی تری پیدا میکنه. سمبوسه در کنار هوموس، فلافل، کبه و باباغنوش از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای عربی است.

متداول ترین نوع این غذا، سمبوسه ساده یا همان سمبوسه سیب زمینی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه ساده در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید. سمبوسه معمولا به صورت تند تهیه می شود، اما می توانید مطابق ذائقه تان مقدار فلفل را کم یا زیاد کنید. البته می توان این غذا را تند تهیه نکرد و به جای آن از سس تند استفاده کنید.