بروزرسانی: 19 آذر 1404
بهترین غذاهای سنتی و محلی اصفهان همراه با عکس مجله گردشگری لیدوماتریپ
بهترین غذاهای سنتی و محلی اصفهان همراه با عکس مجله گردشگری لیدوماتریپ
روغن حیوانی، گلاب، آرد، ادویه جات، شکر از جمله موادی است که در تهیه این غذا بکار برده می شود. برای پختن این آش سیب زمینی، عدس، بلغور، ادویه و گندم لازم است و در پایان پخت آبلیموی تازه به آن اضافه کرده و با نعناع داغ تزیین می کنند. صبحانه سنتی در شهرهای شرقی کشورمان نسبت به سایر نقاط ایران مفصل تر هستند. احتمالا شما هم با شنیدن نام اردبیل به یاد صبحانه سنتی سرعین می افتید. اهالی سرعین به سرشیر «قیماق» می گویند که می توانید آن را به راحتی از اکثر مغازه های این شهر خریداری کنید.
- شامی یکی دیگر بهترین غذاهای محلی ایرانی است که انواع مختلفی دارد.
- کباب برگ یکی از اعیانی ترین کباب های ایرانی است که هم می توانید در خانه به راحتی آن را تهیه کنید و هم در همه ی رستوران ها پیدا می شود.
- در صورت تمایل می توانید لیمو عمانی نیز در خورشت بریزید که برای این منظور باید با چنگال تعدادی سوراخ در آن ایجاد کنید و برای نیم ساعت در آب جوش قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
- با توجه به نام این رستوران می توان دریافت که نام آن از افسانه های شاهنامه فردوسی گرفته شده است.
برای این کار به سایت یا اپلیکیشن اسنپ فود مراجعه کرده و در بخش سفارش آنلاین نان ، از نزدیک ترین نانوایی ها، نان مورد نظر خود را سفارش داده و آن را در مدت زمان کوتاهی درب منزل تحویل بگیرید. نان کلانه یکی دیگر از انواع نان ایرانی بوده که در کردستان به صورت خانگی طبخ می شود. برای تهیه خمیر نان کلانه از آرد گندم و دو نوع گیاه کوهی به نام پیچک و کینوال استفاده می کنند. نان کلانه به عنوان میان وعده یا پیش غذا سرو می شود و دارای ویتامین ها و مواد مغذی فراوان است. دستور آشپزی مشابهی با بنه بزه آش نیز وجود دارد که به آن دو آش یا همان آش دوغ می گویند. برای تهیه این آش از برنج و سبزی شامل ساقه و برگ سبز سیر و اسفناج خرد شده، استفاده می کنند.
بهترین غذاهای ایرانی و غذاهای استان های خراسان شمالی ، رضوی و جنوبی
اگر به دنبال یک غذا پر از آهن می گردید، اسفناج مرجی مازندرانی را به شما معرفی می کنیم. اسفناج، عدس، سیر و انار ترش جزء مواد اصلی تشکیل دهنده اسفناج مرجی هستند که ترکیب آن ها با هم یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی مازندرانی را در می سازد. این غذا به دلیل وجود خوراکی هایی مثل اسفناج و عدس، سرشار از آهن است و برای کمخونی و فقر آهن فواید زیادی دارد. البته در شهرهای دیگر مازندران هم پخته می شود اما برای این که به خوش طعم ترین خورشت بادمجان کباب مازندرانی برسید باید خودتان را به یکی از رستوران های رامسر مراجعه کنید. اگر برنامه سفر به شهر رامسر را دارید می توانید برای اجاره ویلا و سوئیت در رامسر از اقامتگاه های موجود در اتاقک بهره ببرید.
۱. هویج پلو
گفتنی است که قیمت انواع مختلف غذاها در این رستوران کمی بیشتر از سایر رستوران های شیراز است. این رستوران یکی از معروف ترین و بهترین رستوران های شیراز است. برنتین یکی از رستوران هایی است که دکوراسیون و نمای بسیار جالب توجهی دارد.
ماهی صبور تنوری
طعم و عطر سبزی قرمه، پیاز داغ و سیب زمینی به همراه لیمو امانی، غذایی وسوسه انگیز و خوشمزه را خلق می کند که به سختی می توان به آن دست رد زد. پیاز خرد شده را با یک قاشق غذاخوری روغن در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس گوشت خورشتی را به پیاز داغ بیفزایید و آن را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. در ادامه زردچوبه، فلفل و ادویه خورشتی را در قابلمه بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید و برای چند دقیقه تفت دهید.